Välkommen för en Ögonfransförlängning, hos Salong Lee i växjö.

ögonfransförlängning- få länge, fylligare och mörkare fransar 

 Trött på mascaran? Med fransförlängning sparar du tid samt att du kan vakna på morgonen och se sminkad ut.

Låt oss på Salong Lee framhäva dina vackra ögon med fransförlängning. På Salonglee jobbar endast certifierad fransstylist och vi använder endast  högkvalitativa produkter. vi kommer använda "singles" fransar för att förlänga dina egna. Det innebär att vi kommer sätta en enda extencion per varje fullvuxen egen frans. Tillsammans kommer vi överens om vad som blir bäst för just ditt öga.Hela behandligen är helt smärtfritt. För att bibehålla ett fint resultat bör man fylla på sina fransar var 2 - 3 e vecka, beroende på hur fort dina egna fransar växer. Fyller du på inom två veckor så betalar du endast halva priset. 

 Målgruppen för ögonfransförlängning är är allt från unga tjejer som vill ha långa, vackra fransar till äldre kvinnor som med åldern fått både kortare och glesare fransar, men nu kan få ett piggare och öppnare öga tillbaka.

Borttagning av fransar  Detta ska du aldrig försöka göra själv, på Salonglee använder vi oss utav en remover som är anpassad till det lim vi använder vid fransförlängning. Dra aldrig bort din ögonfransförlängning själv, för då följer även dina naturliga fransar med!

 Skötselråd Tvätta  ansiktet väldigt försiktigt och försök undvika tvätt runt ögonen  efter utförd behandling. Detta för att ge limmet full möjlighet att härda. Att låta ögonfransarna lufttorka är det absolut bästa sättet.Undvik all typ av olja eller makeupremover innehållande oljapå samt kring ögonfransarna. Olja kan lösa upp limmet!

Undvik helst mascara helt och hållet under tiden som du har en ögonfransförlängning. De allra flesta upplever dessutom att mascara inte behövs eftersom ögonfransarna blivit både fylligare samt längre.

 Undvik att basta/träna/ dem första 24 tim då vattenånga kan lösa upp limmet vid fransarna.

 Gnugga aldrig på fransarna eftersom de kan trilla av då.

Jag har gjort fransar på en annan salong och vill boka påfyllning hos er!

Vi gör inte påfyllningar från andra salonger. Nya kunder måste boka ett nytt set vid det första besöket hos oss.

Kan alla ha ögonfransförlängning?

Nej, inte riktigt alla. 1-3% av alla som gör ögonfransförlängning  får en allergisk reaktion av limmet. Vi har sett att kunder som är känsliga mot pollen och många andra saker har störe risk att drabbas. Om man får en allergisk reaktion. Kontakta oss genast, så tar vi bort fransarna gratis, du kan även behandla med kortisonkräm för att få rodnaden att lägga sig snabbare.

 

Nu kan vi erbjuda våra kunder, Russian Volume.

Russian Volume

Det senaste i Hollywood!

 Vill du också ha tjocka och fylliga fransar men inte har det naturligt eller inte får den effekten med en klassisk ögonfransförlängning?

Då är Russian Volume något för dig!

 Med Russian Volume blir din ögonfransförlängning mycket fylligare än klassisk ögonfransförlängning då man lägger flera fransar på en naturlig frans.

 En klassisk ögonfransförlängning lägger man en ögonfrans på en naturlig ögonfrans, på så vis får man lika många fransar som man har naturligt.

 Med Russian Volume lägger man från 2 och upp till 9 lösfransar beroende på hur mycket den naturliga fransen orkar bära upp! Det kommer inte kännas tyngre eller slita mer på dina fransar än en vanlig klassisk fransförlängning då man använder väldigt tunna fransar (0,07mm).

 Den här tekniken är inte flares!

Här utgår man från din naturliga fransar hur många som den kan bära upp och de sitter separerade. Alltså din egna naturliga ögonfransar är inte ihop limmade så som med flares, utan de sitter lösa en och en och kan växa i sin egen takt utan att dra i någon annan frans!

 Skötsel

 Då detta också är en ögonfransförlängning som egentligen funkar på samma sätt som den klassiska ögonfransförlängningen sköter man de på samma sätt.

24 timmars regel

Du får inte bada, basta, sola, duscha eller träna på 24 tim. Använd inga oljebaserade produkter eller produkter som innehåller propylenglycol.Denna regel gäller både Classic och Volym.