Oljemassage

Jag är certifierad massageterapeut på The Wat Po traditional medical school Bangkok Thailand.Man behöver inte ha någon typ av krämpor för att få massage, utan man kan gott skämma bort sig själv en liten stund med total avkoppling.Salonglee kan nu erbjuda förstklassig oljemassage. 

När din kropp känns stel, trött och sliten kan den vara värd en skön massage för att åter igen kännas sig pigg och fräsch.

Oljemassage är en mer avslappnande massageform. Där man använder luktfria oljor eller aromatiska oljor. Man arbetar med lugna rörelser över hela kroppen.Det är den vanligaste typen av massage på span idag.

Oljemassage är en mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad massören och kunden vill uppnå för resultat.

Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig garanterat ny energi.

 

Den är väldigt avkopplande och man behandlas med kroppstempererad olja och örter som ökar blodcirkulationen och mjukar upp musklerna.

Vi kommer att ge dig en behaglig och välgörande massage där vi smörjer in dig med olja och bearbetar dina muskler för att få bort eventuella knutar. Till massagen har vi lugn och behaglig musik så att du ska känna dig avslappnad och kunna släppa alla tankar för en stund. Oljemassage stärker dig både fysiskt och psykiskt och nedan finner du några fördelar.       

Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynsamma effekter på huvudvärk, spända leder och muskler, värk

samt förbättrar sömnen, minskar stress och oro. Förbättrar matsmältningen och immunförsvaret, förbättrar blod- och lymfcirkulationen, minskar trötthet,och är energigivande,

Under behandlingen frigörs ”lugn- och ro hormonet”

Oxytocin som ökar det fysiska och psykiska

välbefinnandet.

Man behöver inte ha någon typ av krämpor för att få oljemassage, utan man kan gott skämma bort sig själv en liten stund med total avkoppling.

Oljemassage i växjö

Hur ska jag förbereda mig inför en oljemassage?För att få full effekt av en ört- och oljemassage eller behandling är det bra om du inte har parfym, aftershave eller tung kroppslotion på huden.

Vad ska jag ta med mig till en oljemassage/behandling?Ett öppet sinnelag. Du kan även ta med dig ett par extra trosor,för du kommer att bli oljig.

Vad ska jag ha för kläder på mig?Klä dig gärna i lediga oömma kläder. Vi rekommenderar att oljan får sitta kvar på kroppen till nästa dag och då kan oljan förstöra ömma kläder.

Hur ofta ska jag göra en oljemassage/behandling?

Det är individuellt, men vår rekommendation är minst en gång/månad. Upplever du mycket stress i din tillvaro kan behovet vara veckovis.     Efter oljebehandlingen torkas oljan av med

Handdukar.