Information om håret:
* Äkta hår
* Indiskt hår, vilket är väldigt likt europeiskt.
* Remy kvalitet - Alla hårstrån ligger i samma riktning
* Längd: 50cm
* Vikt: 1g/slinga
* Åtgång ca 100 slingor

Skötsel
Kroppen producerar keratin till ditt riktiga hår, vilket är ett ämne som stärker ditt hår och ger håret den fukt som det behöver.
Hårförlängningar får inte keratin via naturlig väg, därför behöver detta tillsättas för att håret ska få sin glans och inte bli torrt och tovigt.
Tillsätt därför keratinserum till ditt löshår med jämna mellanrum.

Några tips:
* Fläta håret innan du ska sova.
* Använd inte balsam i ditt hår innan insättning av håret.
* Tvätta inte håret för ofta, 1-2ggr i veckan räcker.
* När håret tvättas använd återfuktande schampo och balsam.
* Gör en inpackning till håret med jämna mellanrum.
* Undvik saltvatten och klorvatten.
* Blir håret torrt, tillför keratinserum (te.x. goldwell kerasilk, Dust siliconserum, Goldwell color glow, Biosilk silikondroppar)


Vid tvätt av håret:
* Använd inte schampo för fett hår, använd istället schampo för torrt hår.
* Schampot bör inte innehålla alkohol eller sulfater.
* Borsta håret ordentligt innan du tvättar håret.
* Tvätta håret med ljummet vatten och ett återfuktande schampo. Gnugga inte håret. 
* Följ upp med att använda återfuktande balsam och gärna en inpackning.
* Krama försiktigt ur håret på vatten och platta/stryk försiktigt håret med en handduk, skrubba inte håret torrt i handduken.
* Låt gärna håret lufttorka.
* Styla sedan håret så som din stylist rekommenderar.


Färgning av håret:
Vi rekommenderar inte att färga håret då håret redan är färgat.
Normalt går det bra att färga det igen, men som dom flesta vet så kan resultatet variera då håret redan är färgat

Ringhair extensions, kallas även för Loophair.

Fördel: 
Ringhair extensions är lättare att fästa och ta ur än nailhair extensions. Även lättare att flytta fästena närmare hårbotten när håret växt ut. Det är även skonsammare för håret än nailhair extensions.

När du går till sängs med löshåret:


Innan du går till sängs bör du sätta på dig ett hårnät för att hålla frisyren på plats eller skydda håret med hjälp av nylonstrumpor eller sjal. På så sätt skyddas ditt hår från trassel och slitage under natten. Du kan även fläta håret i en hästsvans, detta gör dessutom att ditt löshår får mer volym när du flätar upp flätan på morgonen. Tänk också på att inte somna med blött hår om du vill förhindra trassel eller att hårstrån lossnar,


Det viktigaste är att du behandlar löshåret lika bra som du hade behandlat ditt eget hår. 

 

Man kan exempelvis minska onödig trassel och torrt hår som fäller, genom att ta hand om hela håret. Det är lätt att bara ta hand om det yttersta håret och håret längst fram och glömma löshåret som ligger underst och längst bak på huvudet (det håret man inte ser närman kollar sig i spegeln). Löshåret vid nacken har väldigt lätt för att trassla ihop sig (eftersom det brukar bli varmt och svettigt vid nacken när man bär löshår) och om man inte tar hand om det kan det leda till slitage. Håret kommer då trassla ihop sig till en klump och det kommer vara väldigt svårt att få upp "klumpen" utan att slita av massa hår i processen.

För att förhindra detta måste du därför noggrant borsta igenom ditt löshår över HELA huvudet. Sov med fläta, simma med badmössa och sätt upp håret i hästsvans vid träning. Var även noga med vilka hårprodukter du använder och se till att göra en deep conditioner minst en gång i veckan. Använd dig av hårinpackningar och bra kvalitéts schampo och balsam. Smörj även in håret varje dag med naturliga oljor, så som kokosolja eller olivolja, Man behöver inte ta mycket då risken finns att håret ser för fettigt ut, det räcker med bara några droppar som du masserar in i håret. 


Hårförlängning på salonglee Hårförlängning på salonglee Hårförlängning på salonglee Hårförlängning på salonglee Hårförlängning på salonglee Hårförlängning på salonglee
Hårfärger löshår Hårfärger löshår Hårfärger löshår Hårfärger löshår Hårfärger löshår Hårfärger löshår